Ώρα έναρξης

11:00 πμ

Σάββατο, Μάιος 18, 2019

access_time
Ώρα λήξης

1:30 μμ

Σάββατο, Μάιος 18, 2019

access_time
Διεύθυνση

Vasilissis Tower

location_on

Η ξενάγηση στον Πύργο Βασιλίσσης είναι μια μοναδική εμπειρία. Διαρκεί 2,5 ώρες και ξεκινά με την υποδοχή στους στεγασμένους χώρους του κτήματος και συνεχίζεται με την επίσκεψη στον Πύργο (εσωτερικά και εξωτερικά). Η ξενάγηση στο δεύτερο όροφο του Πύργου γίνεται πάντα χωρίς παπούτσια για λόγους προστασίας του εξαιρετικού παρκέ-μαρκετερί. Περιλαμβάνεται, επίσης, περιήγηση στον βιολογικό αμπελώνα, στους στάβλους με τα άλογα, στους κήπους του κτήματος, καθώς και επίσκεψη στο Οινοποιείο. Στο τέλος της ξενάγησης γίνεται γευστική δοκιμή των εξαιρετικών κρασιών του κτήματος συνοδεία χορτόπιτας και τυριών.

Η ξενάγηση θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά.

Κόστος συμμετοχής:

Από 1 έως 10 άτομα: 27 ευρώ

Από 11 έως 20 άτομα: 22 ευρώ

Από 21 έως 30 άτομα: 14 ευρώ

Και περιλαμβάνει:

  • Ξενάγηση στο Οινοποιείο – Εμφιαλωτήριο
  • Επίσκεψη στον Βιολογικό Αμπελώνα του κτήματος
  • Πέρασμα από τις καλλιέργειες των βιολογικών βοτάνων του κτήματος
  • Περιήγηση στον Πύργο της Βασίλισσας Αμαλίας και του Όθωνα (εξωτερικά και εσωτερικά), ο οποίος και αποτελεί εθνικό μνημείο της πρόσφατης ιστορίας της Ελλάδος
  • Στάση τους στάβλους με τα άλογα
  • Η βόλτα ολοκληρώνεται με γευστική δοκιμή των Βιολογικών Κρασιών του κτήματος με συνοδεία χορτόπιτας, τυριών κλπ

Δηλώσεις συμμετοχής στο info@livingenglishstudio.gr ή στο 210 9763049. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στους συμμετέχοντες του Living English Studio αλλά και στο ευρύ κοινό. Καθώς ο αριθμός των συμμετεχόντων θα καθορίσει και το τελικό κόστος συμμετοχής, παρακαλούμε δηλώστε τη συμμετοχή σας το συντομότερο δυνατό. Από την εμπειρία μας, αναμένεται να είμαστε στη δεύτερη κατηγορία (από 11 έως 20 άτομα).

Περισσότερα για τον Πύργο Βασιλίσσης: www.pyrgosvasilissis.gr