ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!

Ας είμαστε ειλικρινείς. Μπορείς να μιλήσεις Αγγλικά. Εν μέρει, αυτός είναι ο λόγος που είσαι εδώ. Μπορεί να αναρωτιέσαι εάν «χρειάζεσαι» αυτό το εργαστήριο. Μπορεί να είσαι εδώ επειδή είσαι πεπεισμένος-η ότι «δεν μπορείς να μιλήσεις» ή επειδή νιώθεις ότι «πρέπει να κάνεις κάτι» με τα Αγγλικά που ήδη ξέρεις. Όποιος και αν είναι ο λόγος που σε έφερε στο εργαστήριο μας, χαιρόμαστε που είσαι εδώ. Έχουμε ανακαλύψει ότι οι άνθρωποι που συμμετέχουν σε αυτό το εργαστήριο χαίρονται να μιλούν Αγγλικά και επενδύουν στην προσωπική τους ανάπτυξη. Μια από τις υποθέσεις που καθοδηγούν τις δραστηριότητές μας σε αυτό το εργαστήριο είναι ότι η μάθηση πρέπει να είναι ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική. Γι’ αυτό δεσμευόμαστε ότι αυτό το εργαστήριο δε θα είναι μόνο μια επανάληψη των Αγγλικών που έχεις μάθει μέχρι τώρα αλλά το αποκορύφωμα μιας σειράς δημιουργικών δραστηριοτήτων που θα σε βοηθήσουν να μιλάς Αγγλικά με ακόμη μεγαλύτερη ευχέρεια.

Είμαι η Barbara Lyons, μια εκπαιδευτικός που τροφοδοτείται από περιέργεια, θέληση και ενδιαφέρον να διευρύνει το πεδίο της μεθοδολογίας εκμάθησης ξένων γλωσσών. Ξεκίνησα την καριέρα μου στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, στο Orange County Outdoor School όπου ήρθα για πρώτη φορά σε επαφή με την εμπειρική μάθηση. Διδάσκοντας Φυσικές Επιστήμες σε παιδιά, ανέπτυξα και οργάνωσα δραστηριότητες πρακτικής εκμάθησης.
Εγκαταστάθηκα στην Ελλάδα το 1988 και ξεκίνησα να διδάσκω Αγγλικά σε παιδιά και ενήλικες. Από τότε, έχω αναπτύξει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων που εμπλουτίζουν τα εργαστήριά μου. Επίσης, έχω αναπτύξει μια ολιστική μεθοδολογία διδασκαλίας, σύμφωνα με την οποία τα Αγγλικά χρησιμοποιούνται ως ένα εργαλείο για την ενθάρρυνση της προσωπικής έκφρασης και της ηγετικής ικανότητας. Ίδρυσα το Living English Studio, ένα εκπαιδευτικό κέντρο που προσφέρει εποικοδομητικά εργαστήρια προφορικής επικοινωνίας.
Όταν δεν βρίσκομαι στο Studio ή μπροστά από τον υπολογιστή μου, θα με βρείτε να εξερευνώ κάποια ορεινή περιοχή καθώς έχω πάθος με την πεζοπορία και το τρέξιμο.